Gratis proberen
Pakketten vanaf €875,- Gratis proberen

Bestellen en betalen

Het huis te koop, producten bestellen en betalen

Via de website kun je jouw woning aanmelden. Ga naar Start met de verkoop. Bij het vervolgscherm krijg je de vraag al je gegevens in te vullen. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld, klik je weer op verkoopopdracht geven en kom je terecht in het betaalscherm. In het betaalscherm geef je de opdracht tot betaling van de vaste courtage van € 750,-. Betalingen gaan via Pay.nl en je kunt betalen via IDEAL, bankoverschrijving of .

dealother

Als het voor jou niet mogelijk is om het gehele bedrag van € 750,- in één keer te betalen neem dan contact op, zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken om in termijnen te betalen.

Nadat de bestelling is geplaatst en betaald, ontvangt je van ons een mail ter bevestiging van je opdracht met de factuur voor je eigen boekhouding.

Binnen drie werkdagen wordt er contact met je opgenomen en een afspraak gemaakt met de NVM makelaar/taxateur. Deze komt thuis bij je langs voor de opname van jouw huis zoals is aangegeven bij de waardebepaling.

Je eigen woondossier en de woningpresentatie

Al vanaf dit moment kun je gaan beginnen met het maken van je woningpresentatie. Je ontvangt een web-adres van de inlog-pagina waar je jouw eigen woondossier (MijnNVM-account) aanmaakt. Je komt zo in je persoonlijke online NVM omgeving en kunt vervolgens de kenmerken van je woning invoeren, de teksten maken en een vrijwel onbeperkt aantal foto’s uploaden.

Als je al een eigen woondossier hebt, kun je telkens inloggen met de eerder aangemaakte inlog-gegevens. Je kunt dan gewoon verder gaan met het compleet maken en afronden van jouw woningpresentatie.