Gratis proberen

Over Zelfmakelaar Plus

Zelfmakelaar Plus, het makelaarskantoor waarbij jouw kennis van het huis wordt gecombineerd met de zekerheid en kracht van een sterke professionele makelaar, zodat met elkaar het maximale resultaat wordt bereikt.

De start van Zelfmakelaar Plus op 17 mei 2016 is goed voorbereid, zodat alle opdrachten en verkopen soepel en snel zullen verlopen. Alle medewerkers zijn scherp, deskundig en staan klaar om je te helpen bij elke stap van het verkoop traject.

Ik hoor je denken: een kantoor wat start op 17 mei 2016, hoe kan dat nou deskundig zijn? Het antwoord is in feite best simpel, ik stel me graag even aan je voor: mijn naam is Erik Saeijs en ik ben sinds 1991 al makelaar met een tot op de dag van vandaag goed lopend makelaarskantoor. Op 20 februari van dit jaar heeft de NVM mij in het zonnetje gezet omdat ik inmiddels 25 jaar lang beëdigd ben tot makelaar, zonder dat er in die jaren klachten over ons kantoor zijn binnengekomen.

Tja, dat heb ik uiteraard al die jaren niet alleen gedaan, maar samen met mijn topcollega’s op het kantoor.  Met elkaar hebben we een sterke band, de ingrediënten vriendschap, doorzettingsvermogen, kennis, kracht en gevoel voor humor zijn de basis voor onze professionele dienstverlening. Kortom een geweldig groep mensen, die goed op elkaar zijn ingespeeld en elke dag met plezier voor onze verkopers de klus klaren.

Op enig moment kwam bij mij het besef dat sommige verkopers graag zelf het eigen huis willen laten zien aan de koper, maar wel de zekerheid willen van een top-begeleiding bij de voorbereiding, bij de onderhandeling en de daarop volgende juridische afwikkeling van de verkoop. Dat was voor mij het moment om Zelfmakelaar Plus te starten.

Samen met mijn collega’s gaan wij hard voor je aan de slag en zorgen met elkaar voor de succesvolle verkoop van jouw huis.

dus…

ga voor Zelfmakelaar Plus

kantoorpand