Gratis proberen
Pakketten vanaf €875,- Gratis proberen

Waarom Zelfmakelaar Plus?

Samen jouw huis verkopen.

Je huis verkopen kan een dure aangelegenheid zijn. Samen met zelfmakelaar plus bespaar je enorm op de verkoopkosten. Wij vertellen je graag welke meerwaarde wij bieden om voor jou het beste resultaat te behalen.

Persoonlijk

Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met jou als verkoper. Op die manier leren we jou goed kennen en weten we hoe we jou het beste kunnen ondersteunen bij de verkoop van je woning. Je hebt een vaste contactpersoon die alles weet over jou en je woning.

Als er een bod wordt gedaan door een potentiële koper voert jouw makelaar persoonlijk de onderhandelingen. Dat is zijn specialiteit en alle gesprekken gaan via de telefoon omdat wij er van overtuigd zijn dat we zo de beste resultaten kunnen behalen.

Bereikbaar

Je huis verkopen is niet zomaar iets. We kunnen ons voorstellen dat je tijdens het verkooptraject vragen hebt. Of misschien wil je gewoon even overleggen. Daarom vinden wij het belangrijk om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. Dat betekend snelle reacties op je berichten, e-mails of telefoontjes.

Expertise

Om je huis zo goed mogelijk te verkopen zonder losse eindjes of verassingen achteraf word je bij Zelfmakelaarplus begeleid door een team van experts. Iedereen is gekwalificeerd heeft veel ervaring in zijn of haar vakgebied. Dat betekend ook dat we niet alleen hoge eisen aan onszelf stellen maar ook aan onze externe experts zoals de fotograaf of tekstschrijver.