Gratis proberen

Funda Compleet Presentatiepakket

Maak het verschil en spring eruit met het Presentatie Pakket
Het Funda Presentatie Pakket is de bewezen sterke combinatie van plattegronden, 360° foto’s en een video. Samen zorgen deze producten voor een verdubbeling van de online kijkduur en contactaanvragen.

Een plattegrond helpt de online kijker om de mogelijkheden van een object in te schatten en zich de woning eigen te maken. Een plattegrond geeft een overzicht van alle afmetingen en maakt inzichtelijk hoeveel vierkante meters de kamers zijn. Ook kan de online kijker de ruimte fictief inrichten met eigen meubels. Een plattegrond biedt inzicht, interactie en ruimte om te dromen.

Een 360° foto geeft het gevoel midden in een woning te staan en biedt de kans om werkelijk rond te kijken. Online kijkers bepalen zelf bij welke details zij langer stilstaan.

De video bij uw presentatie op funda brengt de sfeer van een huis en de directe omgeving over. Met een video kunt u inzoomen op de mooiste en belangrijkste aspecten van de woning, zoals het uitzicht, de lichtinval of authentieke elementen. De online kijker ervaart zo de sfeer van het huis optimaal en krijgt een voorproefje op de werkelijke bezichtiging.

De plaatsing op Funda geldt voor 1 jaar maar kan daarna uiteraard worden verlengd.

€ 150,00
Extra dienst bestellen