Gratis proberen
Terug naar overzicht

Mijn eerste bezichtiging, wat nu!?

Gepubliceerd: 26 augustus 2016

Je hebt al flink wat stappen gezet. Je huis staat online met mooie foto’s en pakkende teksten. Het was alleen nog een kwestie van wachten op geïnteresseerden. En dan is het zover, er wordt een afspraak voor jouw eerste echte bezichtiging gemaakt! Dit is natuurlijk geweldig nieuws, maar nu is het wel van belang dat deze bezichtiging een goede indruk achter laat.

Het begint allemaal met het eerste contact. Het plannen van de bezichtigingsafspraak geeft de geïnteresseerde al een beeld van hoe jij bent. Dus hoe kan je dit het beste aanpakken? Wij willen je als eerste tip meegeven om de bezichtiging telefonisch met de kijker te overleggen. Op deze manier voorkom je misverstanden en het lange over en weer gemail. En het grootste voordeel is natuurlijk dat je jullie enthousiasme kan delen!

De dag van de bezichtiging breekt aan. Iedereen pakt deze dag op zijn eigen manier aan en dat is ook belangrijk. Wees vooral jezelf! Geef de kijker het gevoel dat hij welkom is. Het is uiteindelijk ook de bedoeling dat jouw huis voelt als ‘zijn huis’. Via onderstaande link vind je nog wat extra tips om van jouw bezichtiging de perfecte bezichtiging te maken.

De beste bezichtiging

Deel dit artikel: