Gratis proberen
Terug naar overzicht

Ons eigen huis verkopen: leuk maar ook wel spannend!

Gepubliceerd: 13 mei 2016

Het heeft een dubbel gevoel; ons huis in Zeeland helemaal naar wens laten bouwen en dan toch na 1 jaar weer verhuizen naar het midden van het land.

Geweldig om te ervaren hoe relaxed je hier in Zeeland kan wonen met natuur en het strand op loopafstand van je huis. Jammer maar helaas: de omstandigheden zorgen ervoor dat we met pijn in het hart van ons huis afscheid moeten nemen. Tja en dan moet je een makelaar gaan kiezen om je huis te verkopen en kom je terecht bij een nieuw kantoor van een oude bekende.

Omdat wij ons huis helemaal vanaf de eerste steen hebben zien bouwen, willen wij zelf graag de toekomstige bewoners ons huis laten zien. Uiteraard wil je wel dat al het verdere werk uit handen genomen wordt en kunnen vertrouwen op een goede afwikkeling van de verkoop.

De makelaar, Erik, kennen wij al jaren en vertrouwen we volledig. Bij eerdere verkopen heeft hij ons altijd goed geholpen. Dus toen hij het nieuwe concept aan ons presenteerde met een mix van zelfwerkzaamheid en professionele begeleiding door een NVM makelaar, hadden we daar direct een goed gevoel bij.

Wij hebben gekozen voor het basispakket van € 275,– aangevuld met het complete presentatiepakket en alle presentatie-labels op Funda (professionele foto’s van binnen en buiten, inmeten van ons huis, maken van plattegronden,  360° foto’s en een video). Met dat uitgebreide pakket zijn we voor € 920,– inclusief b.t.w.  perfect vindbaar en worden we van begin tot eind geholpen bij de verkoop van ons huis.

Deel dit artikel: