Gratis proberen
Terug naar overzicht
virtuele rondleiding

Geef jouw potentiële kopers een Virtuele Rondleiding

Gepubliceerd: 18 augustus 2017

Het zoeken en vinden van het perfecte nieuwe paleisje kost veel tijd. Tijdens het speuren op Funda zie je soms door de bomen het bos niet meer. Je filtert binnen je prijsklasse en woongebied, maar er blijft nog genoeg over. De kans is groot dat je geen tijd hebt om elke woning op de lijst te gaan bezichtigen. Wat je nodig hebt is een virtuele rondleiding.

Een virtuele rondleiding

Om te voorkomen dat deze potentiële koper jouw woning mist, bieden wij de oplossing! Zorg dat iedereen die klikt op jouw Fundapresentatie direct een virtuele rondleiding krijgt. Zo zien ze alle Ins and Outs van jouw huis al, nog voor ze een bezichtiging aanvragen.

Voordelen

Zo’n virtuele rondleiding begint natuurlijk bij de foto’s en de presentatietekst, maar voor een échte rondleiding is dit niet voldoende. Als je meer kans wilt maken op die verkoop, doe je er goed aan om jouw woning volledig te laten zien door middel van een video en 360˚ foto’s. Door deze video en foto’s krijgt de potentiële koper het gevoel dat hij al door jouw huis heen kan lopen. Zo kun je, via internet, de fijne sfeer van jouw woning overbrengen. Daarnaast tonen de video en foto’s direct hoe de indeling van het huis in elkaar zit.

Nog een ander belangrijk voordeel van het gebruik van een virtuele rondleiding : jouw woning komt hoger op de Funda ranking. Woningen met een video worden door funda meer getoond en zijn dus beter vindbaar.  Een video spreekt meer aan dan foto’s, je kunt de video delen op andere social media kanalen en zo nog meer potentiële kopers bereiken!

Regel het nu!

Zelfmakelaar Plus biedt jou de mogelijkheid om de video en 360˚ foto’s te laten maken door professionals. Je kunt de video en foto’s bestellen via onze extra diensten:

http://www.zelfmakelaarplus.nl/extra-diensten/

Deel dit artikel: