Gratis proberen
Terug naar overzicht
Onlinemakelaar onlineverkoop

Onlinemakelaar, The Next Level!

Gepubliceerd: 28 mei 2017

Onlinemakelaar, de nieuwe trend?

Als we de trend van Amerika zouden volgen op gebied van huizenverkoop, zullen er in de komende jaren flink wat dingen veranderen. Zo zien we in Amerika dat er transparante onderhandelingen worden gedaan. De koper stuurt zijn bieding direct naar de verkoper en deze heeft de mogelijkheid daar a la minuut op te reageren. De makelaar die voorheen alle communicatie tussen de twee voortzette staat nu naast de koper en verkoper. De makelaar staat niet langer tussenin. Daarnaast worden alle contracten en informatie elektronisch afgehandeld. Kortom, kunnen we verwachten dat het kopen en verkopen binnenkort met een onlinemakelaar gaat plaatsvinden?

En in Nederland?

Nu zijn we in Nederland al hard op weg om een aantal van deze veranderingen bij te benen. Veel makelaars besluiten inderdaad om onlinemakelaar te worden. Ook zijn er al meerdere platforms waar een particulier zijn woning volledig zelf kan verkopen.

Wij bieden de perfecte match!

Toch verwachten wij, bij Zelfmakelaar Plus, dat een verkoper het prettig vindt om op bepaalde punten ondersteund te worden door een makelaar. Een makelaar met al jaren ervaring op het gebied van verkopen heeft handige tips om jouw verkoop te bespoedigen. Daarnaast klinkt het online ondertekenen van een akte makkelijk en snel, maar heb je hier niet de kennis van een beƫdigd makelaar bij nodig? De financiƫle en juridische afwikkeling behoort op een juiste manier afgehandeld te worden.

Wij vragen ons af of de volledige elektrisering van de verkoop van een woning wel een goede ontwikkeling is. Persoonlijk contact en overleg met een expert zorgt zeker voor een beter resultaat. Wij verwachten dat als de krachten van de verkoper met die van de makelaar gebundeld worden er op die manier snel en goed verkocht kan worden.

Deel dit artikel: