Gratis proberen
Terug naar overzicht

Openhuis!

Gepubliceerd: 7 oktober 2016

Wat een Openhuizen Dag.

Afgelopen zaterdag zijn alle kijkers en verkopers weer druk bezig geweest. Er is ook dit jaar weer veel belangstelling getoond. Alle deelnemende huizen bij elkaar kregen zo’n 105.000 bezoeken!

Ondanks dat er dit jaar een stuk minder woningen meededen aan de Openhuizen Dag, bleef het aantal kijkers redelijk gelijk in vergelijking met voorgaande jaren. Dit komt door de druk die momenteel op de woningmarkt staat. Er staan steeds minder huizen te koop en toch willen meer mensen profiteren van de, nu nog, lage rentes! Als we nu het aantal deelnemers afwegen tegen het aantal woningen die meededen aan de Openhuizen Dag, dan zien we dat er een groot verschil te vinden is. Er zijn veel meer kijkers dan verkopers dit jaar.

Gemiddeld kwamen er zo’n vier bezoeken per woning binnen dit jaar. Toch waren er weer enkele woningen die enorm in de trek vielen. Zo kwamen er bij sommige huizen maar liefst 25 bezoeken binnen! Helaas waren er ook dit jaar weer een aantal verkopers die zonder kijkers zaten.

In totaal hebben er dit jaar zo’n 29.000 huiseigenaren meegedaan aan de Openhuizen Dag. Was jouw Openhuis ook een succes?

 

 

 

Deel dit artikel: