Gratis proberen
Terug naar overzicht
Zelfmakelaar Plus Team

Even voorstellen, medewerkers Zelfmakelaar Plus….

Gepubliceerd: 13 februari 2017

Voorstellen

De komende weken staat onze blog in het teken van kennismaken met de medewerkers van Zelfmakelaar Plus! Wij willen onszelf graag aan je voorstellen. Het verkopen van je woning is niet zomaar iets en om dan meer te weten over de mensen die je ondersteunen bij de verkoop stelt je zeker gerust!

Een aantal weken geleden stelden we de drijvende kracht achter Zelfmakelaar Plus al aan je voor. Heb je de blog gemist? Je kunt het hier: http://www.zelfmakelaarplus.nl/meet-the-source/ teruglezen.

Laura!

Vandaag stel ik weer een nieuw lid van ons team voor: Laura. Laura is één van jouw contactpersonen bij Zelfmakelaar Plus. Ze is sinds 2014 werkzaam in de wereld van de makelaardij en heeft als fulltime medewerkster op een makelaarskantoor enorm veel ervaring opgedaan. Laura is sinds 2016 tevens fulltime in dienst bij Zelfmakelaar Plus. Bij haar kun je terecht voor al jouw vragen. Ze ondersteunt je bij de aanmelding van jouw woning en geeft begeleiding bij het hele verkoopproces. Geen enkele vraag is teveel. Ik vroeg Laura om te vertellen waarom ze zich bij ons team van Zelfmakelaar Plus aansloot. ‘De frisheid van dit innovatief en jong bedrijf maakt mij nog elke dag enthousiast om aan de slag te gaan! Iedere dag is weer anders en dat is wat mijn werk zo leuk maakt.’ Bij vragen en/of twijfels, neem contact op met Laura!

 

AV2-14 internet

 

 

 

Deel dit artikel: