Gratis proberen
Terug naar overzicht
Zelfmakelaar Plus

Even voorstellen, medewerkers Zelfmakelaar Plus …

Gepubliceerd: 28 januari 2017

Tegenwoordig hebben we een zee aan keuzes. Er is niet één bakker, één groenteboer en één kapper meer. Nee, op elke hoek van de straat is er wel een andere optie. Helaas is er ook niet een keuze uit één zelfmakelaar.

Kies een zelfmakelaar

Dus hoe maak je nou een goede keuze? Kies je de meest goedkope zelfmakelaar? De zelfmakelaar met de mooiste website? De zelfmakelaar met de meeste verkoop opties? Of kies je de makelaar die je wat beter kent? Er zijn zo veel overwegingen die je moet maken. Wij vinden het, naast alle andere bovengenoemde zaken, belangrijk dat je ons deskundige team wat beter leert kennen. Zo weet je met wie je te maken hebt als je voor ons als jouw ondersteunende makelaar kiest!

Een aantal weken geleden stelden we de oprichter van Zelfmakelaar Plus al aan je voor. Klik op de onderstaande link om het bericht over Erik nogmaals te lezen:

http://www.zelfmakelaarplus.nl/meet-the-source/

Pauline!

Deze week wil ik mezelf aan je voorstellen. Mijn naam is Pauline en zoals je al weet schrijf ik de nieuws/blogberichten voor Zelfmakelaar Plus. Hiervoor struin ik het internet en de kranten af naar nieuwe berichten die interessant voor je zouden zijn. Mijn computer staat de hele dag aan om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen. Naast het bijhouden van de blogs houd ik me bezig met onze social media accounts en het bedenken van nieuwe acties. Maar verbaas je niet als je mijn naam hoort als de telefoon opgenomen wordt! Naast alle tijd die ik achter mijn computer doorbreng ben ik ook één van jouw contactpersonen. Ik ben al van kinds af aan bekend gemaakt met de wereld van de makelaardij en voel me daarom erg op mijn gemak binnen ons team. Mocht je met vragen zitten kan je ons altijd bellen, ik help je graag verder!

 

 

AV2-26 kerstkaart

 

 

 

Deel dit artikel: