Gratis proberen
Terug naar overzicht
internetmakelaar zelf huis verkopen

Internetmakelaar? Om deze redenen kies jij voor Zelfmakelaar Plus!

Gepubliceerd: 11 november 2016

We krijgen vaak de vraag wat ons, als internetmakelaar, nu onderscheidt van de rest van de makelaars. Het leek daarom een goed idee om via onze blog antwoord te geven op deze vraag.

Dé internetmakelaar

Het begrip ‘internetmakelaar’ wordt vaak geassocieerd met de woorden onpersoonlijk en voordeliger. Het gevoel van onpersoonlijkheid komt door het feit dat de communicatie bijna altijd via mail verloopt en in veel van de gevallen zijn dit automatische reacties van de computer. Het persoonlijke contact dat centraal staat bij de klassieke makelaar is op het internet vrijwel verdwenen. Het grote voordeel aan de internetmakelaar is natuurlijk de lage prijs. Je betaalt in principe een stuk minder geld voor hetzelfde product, namelijk het verkopen van jouw huis.  Daarnaast heb je zelf veel invloed op hoe deze verkoop wordt aangepakt. Zelfmakelaar Plus wil deze duidelijke splitsing tussen de klassieke- en de internetmakelaar verbreken.

Ons idee

Zelfmakelaar Plus komt met een nieuw concept. Online je huis verkopen PLUS de persoonlijke begeleiding van een beëdigd NVM-makelaar. De verkoper van het huis heeft de touwtjes in handen, maar wanneer er hulp nodig is springt de makelaar bij. De onderhandelingen worden door de makelaar opgepakt zodat er een zo goed mogelijk resultaat wordt behaald voor de verkoper. Bij vragen is er, in vergelijking met wat men denkt over enig ander internetmakelaar, wél de mogelijkheid om dit telefonisch te bespreken met de makelaar en zijn deskundige team. Naast de veel voordeligere prijzen biedt Zelfmakelaar Plus ook de voordelen die je vindt bij de klassieke makelaar. Jouw voornaamste taak is om van de geïnteresseerde kijkers, welwillende kopers te maken!

Ben jij klaar om de samenwerking aan te gaan en jouw huis goed te verkopen?

 

 

 

Deel dit artikel: